ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

carlras14

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

kentaur 2015

Lanwades Signature Galopsport June15 top

Juniper banner 1

Summertime overlegen vinder af Svenskt Oaks

 

En stor dansk aften på Jägersro fik sat kronen på værket, da danskopdrættede  og -ejede Summertime (Binary File) viste sig sine konkurrenter knusende overlegen i Svenskt Oaks på Jägersro.

 

Summertime-5260-L


Den Francisco Castro-trænede hoppe fik serveret en perfekt rejse af Manuel Martinez, idet parret kunne lune sig indvendigt bag pacen hele vejen til opløbsstrækningen. Her trak Martinez hoppen et par spor ud i banen, og selv om hun her fik et lille tryk af storfavoritten Matauri Pearl/Valmir De Azeredo, var hun alligevel hurtigt over alle bjerge og trak legende let forbi længe førende Blue Saphire/Luis Santos, der heroisk holdt hjem til andenpladsen.

 

Både Summertime og Blue Saphire (Academy Award) er opdrættet i Danmark på henholdsvis Light Valley Stud og Stutteri Hjortebo, og de danske hopper besatte de to første pladser i et opgør åbent for importerede heste. De blev belønnet med henholdsvis 385.270 og 177.220 svenske kroner.

 

Blue Saphire trænes af Bettina Wilson, og hoppen tog her endnu en andenplads i klassisk sammenhæng, idet hun i maj måned var nærmest Florence Craye på stregen i Dansk Hesteforsikring Mowerinaløb på Klampenborg.

 

Summertime-6614-L


Summertime fik samtidig taget revanche for sit knebne nederlag til staldkammeraten Darcy i DFDS Seaways Dansk Derby for mindre end en måned siden, og hun beviste samtidig i sin første start nogensinde på Jägersro, at hun håndterer dirt'en i lige så fin stil som faderen Binary File (Nureyev), der vandt Pramms Memorial (L) på samme bane i 2006.

 

Bag både ejerpseudonymet Kentaur A/S og opdrætternavnet Light Valley Stud står danske Bernt Dahl, som med ganske få avlshopper på sit jyske stutteri virkelig har formået at skabe resultater på den skandinaviske avlsscene.

 

Storløbsvindere som Stuart Little, Royal Legend, Viola Vrinsk, Miss Mariko, Miss Cooper, samt Derby-2'eren Alvin og det nye 2-årige stjerneskud Hell's Angel er alle opdrættet på Light Valley Stud. På Dansk Galops Åringsauktion den 1. september fremstiller stutteriet en halvsøster til Summertime efter Dr Fong, og en halvsøster til Alvin, Royal Legend og Hell's Angel efter Prix de l'Arc (Gr.1)-vinderen Sinndar.


Summertime-5277-L

 

Næste start for Summertime bliver ifølge træner Francisco Castro Norsk Derby (L) på Øvrevoll om en måned, og hoppen får dermed mulighed for at starte på sin tidligere hjemmebane for første gang siden 2-årssæsonen i fjor, hvor hun debuterede på Øvrevoll for sin daværende træner, Cathrine Erichsen.

 

REPRISE: Svenskt Oaks

 

RESULTAT: Svenskt Oaks

Tophistorier

Hellerup Finans Dansk Derby: Kandidatlisten halveret

Hellerup Finans Dansk Derby: Kandidatlisten halveret

  Der var et sandt mandefald ved 9. forfeit til Hellerup Finans Dansk Derby i sidste uge, hvor blot 33 af de 67 kandidater fik lov at opretholde deres engagement. Der...

Raceweb-360x220-px-april2015 2

Per Bustrup

HK banner-annonce

Internationalt

harkila trappermaster 300x250 DK.jpg

Salgsannoncer

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen
 olsens hestetransport 2015

kentaur 2012

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved