ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

carlras14

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

kentaur 2015

Lanwades Signature Galopsport June15 top

Juniper banner 1

Cantenac bare bedst i Dansk Breeders' Cup

 

4-årige Cantenac fuldendte lørdag aften en fortræffelig uge for Lone Kaj-Nielsen og Bent Olsen, da han under Jacob Johansen hev en sikker sejr hjem i Dansk Breeders' Cup over 1800 meter på Klampenborg. Blot syv dage forinden blev Bent Olsen og Lone Kaj-Nielsen hyldet som vindere af Jyllandsløbet i Århus, og med Cantenacs Breeders'-triumf blev der lagt yderligere 200.000 kroner til præmiekontoen.


cantenac 346432

 

Løbet var ikke helt udramatisk undervejs, idet Viktoria Dream efter en ellers som sædvanlig god start pludselig mistede aktionen på bagsiden og faldt tilbage gennem feltet. Det gik mest af alt ud over Sara Slots Manchego, der var tæt på at styrte og røg ned som sidste hest i feltet med forspildt sejrschance.

 

I stedet fortsatte Trial-vinderen Teitur/Rafael Schistl fremme i front, mens Jacob Johansen fik givet Cantenac en fin indvendig rejse. Udvendigt var Rayna/Marc Stott altid velgående, og Lennart Hammer havde placeret sidste års Derbyvinder, Tigress Eleven, lige i hælene på Cantenac.

 

Da feltet ramte opløbet blev der øjeblikkeligt plads til indvendigt angreb for Tigress Eleven, som skød frem til føring. Jacob Johansen trak noget længere ud i banen med Cantenac, og Marc Stott endte helt yderst i banen på Rayna. Halvvejs gennem opløbet fik Cantenac et lille overtag på indvendige Tigress Eleven, og pludselig var den værste konkurrent storoutsideren Rayna. Cantenac skar dog målstregen med en sikker længde, mens Rayna igen havde halvanden længdes afstand til Tigress Eleven på tredjepladsen. Sidstnævnte mistede en bagsko undervejs i løbet.

 

Fjerdepladsen blev indtaget af norske Golden Memory, der igen beviste, at Klampenborgs græstæppe ikke er til hendes fordel. Den sidste præmieplacering gik til Torben Christensen-trænede Fatima.


cantenac 347463

 

Om blot en måned får Cantenac muligheden for at føje endnu en stor Breeders'-triumf til meritlisten, når den svenske udgave rides i Stockholm. Denne gang bliver distancen 600 meter længere, men det må ikke glemmes, at Academy Award-sønnen kom hjem som tredje i sidste års Danske Derby, og at han samtidig ser ud til at være vokset en klasse siden da.

 

Den brune hingst er ud af Cajun Cadet-datteren Raadyr og således helbror til Golden Mile (L)-vinderen Reventon. Han er opdrættet af Martin Hjorth og Alexander Elsass og nåede nu op på 670.000 kroner i samlet præmiesum.

 

I øvrigt var det andet år i træk, at kombinationen af Academy Award på en Cajun Cadet-hoppe strøg helt til tops i Dansk Breeders' Cup.


REPRISE: Dansk Breeders' Cup 2012


RESULTAT: Dansk Breeders' Cup 2012

Tophistorier

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

  Slynget til jorden i søndags i Scandinavian Open med direkte kurs mod Herlev Sygehus, men allerede klar til comeback på fredag. Endnu engang bevises det, at jockeys er skabt af...

Raceweb-360x220-px-april2015 2

Per Bustrup

HK banner-annonce

Internationalt

harkila trappermaster 300x250 DK.jpg

Salgsannoncer

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen
 olsens hestetransport 2015

kentaur 2012

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved