ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

carlras14

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

kentaur 2015

Lanwades Signature Galopsport June15 top

Juniper banner 1

The Kicker til tops i Dansk 2000 Guineas

 

Seaside Navigation Dansk 2000 Guineas blev søndag eftermiddag afgjort i Klampenborg, og det blev med Hanne Bechmann-trænede The Kicker i den sejrende rolle.


Med Lennart Hammer i sadlen overtog Binary File-sønnen føringen kort inde i opløbet, og siden blev han kun udfordret af udvendige Pro Hunter/Per-Anders Gråberg, der kunne stille et alvorligt spørgsmålstegn op mod målstregen.


The-Kicker 89F2287

 

Lennart Hammer havde dog nok kræfter sparet på ryggen af The Kicker, der sikkert hev sejren i land med trekvart længde, hvorefter der var tre længders afstand til Solo/Rafael Schistl på tredjepladsen. Herefter fulgte Darcy/Manuel Martinez og Hovsa/Nicolaj Stott.

 

Løbets store skuffelse var Wido Neuroth-trænede Cassano/David Delgado, der allerede efter 400 meter af opgøret tabte terræn og slet ikke kunne hænge med da tempoet blev skruet i vejret rundt sidste del af opløbssvinget. Cassano sluttede på syvendepladsen i opgøret, og nu er det velsagtens ganske tvivlsomt om Wido Neuroth tager endnu en tur til Klampenborg med Kheleyf-sønnen til DFDS Seaways Dansk Derby den 24. juni.

 

The-Kicker XC9D0100


Sejren var 125.000 kroner for Stald Shaker og Bechmann Racing, der i vinterpausen købte The Kicker af NVA og Kjems Racing, ovenpå en storartet 2-årssæson, hvor den brune vallak bl.a. vandt Breeders' Trophy Juvenile på Täby og var anden i Dansk Kriterium. The Kicker er også opdrættet af Bechmann Racing.

 

Næste stop for The Kicker bliver det svenske 2000 Guineas - Jockeyklubbens Jubileumslöpning - på Täby, og derefter gælder det DFDS Seaways Dansk Derby.

 

"Som 2-årig kunne vi pakke ham ind undervejs, og først når han så dagslys begyndte han at bruge kræfter. Derfor har vi en klar forhåbning om, at han også kan klare Derbydistancens 2400 meter", sagde den vindende træner Hanne Bechmann efter løbet.

 

The Kicker så en smule brugt ud de sidste 250 meter mod målstregen, men det bekymrer ikke Lennart Hammer i forhold til hestens distanceformåen.


The-Kicker XC9D0093

 

"Jeg blev nødt til at bruge The Kicker lidt tidligere end ønsket, fordi Rafael Schictl forsøgte at holde mig lukket inde. The Kicker var rundt svinget meget bedre gående end Solo, så hans eneste mulighed var at forsøge at gøre pladsen trang. Derfor sendte jeg The Kicker af sted lidt for tidligt for at få pladsen, og hvis jeg havde ventet noget længere, havde han også set stærkere ud i mål", forklarede Lennart Hammer, der her vandt sin karrieres første 2000 Guineas-sejr.

 

"Det var den sidste klassiker der manglede, og nu har jeg vundet samtlige fem. Dog endnu aldrig Derbyet på Klampenborg, men det skal lykkes i år med The Kicker", sluttede Hammer.

 

Søren Jensen var også ekstremt positiv over andenhesten Pro Hunters præstation. "Det var faktisk noget uventet, og før løbet havde jeg realistiske planer om en femteplads. Han overraskede mig i dag, og det giver selvfølgelig ekstra blod på tanden i forhold til Dansk Derby. Ligeledes må jeg fremhæve Hovsa, der sæsondebuterede i 2000 Guineas og var femte gennem mål. Han bliver markant bedre over længere distance og er absolut også inde i Derbybilledet", sagde Søren  Jensen.

 

REPRISE: Seaside Navigation Dansk 2000 Guineas

 

RESULTAT: Seaside Navigation Dansk 2000 Guineas

Tophistorier

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

  Slynget til jorden i søndags i Scandinavian Open med direkte kurs mod Herlev Sygehus, men allerede klar til comeback på fredag. Endnu engang bevises det, at jockeys er skabt af...

Raceweb-360x220-px-april2015 2

Per Bustrup

HK banner-annonce

Internationalt

harkila trappermaster 300x250 DK.jpg

Salgsannoncer

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen
 olsens hestetransport 2015

kentaur 2012

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved