ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

carlras14

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

kentaur 2015

Lanwades Signature Galopsport June15 top

Juniper banner 1

Det siger de om Mowerina-kandidaterne

 

Galopsport.dk har torsdag formiddag talt med trænerne af søndagens deltagere i årets to første skandinaviske klassikere, Dansk Hesteforsikring Mowerinaløb og Seaside Navigation Dansk 2000 Guineas.


summertime 78564

 

Herunder bringes interviews i forbindelse med Dansk Hesteforsikring Mowerinaløb 2012

 

1. Florence Craye (GB)

Hun gik fantastisk godt første gang ude i Mowerina Trial, og jeg forstår ikke hendes lave handicap i forhold til præstationen, for hun hun løb med samme vægt som Summertime, som endda havde løb i kroppen, og hun var kun slået med en halv længde i mål. Alligevel står hun tre kilo lavere. Men hun vil være meget forbedret til denne start, og jeg tror på en topchance.
(Bent Olsen, Klampenborg).

 

2. Miss Pius (DEN)

Sæsondebuterede i stærkt selskab på Jägersro. Denne gang prøves hun med blinkers, da vi skal forsøge at sætte tempoet selv, og så må vi se hvor langt hun rækker.
(Bent Olsen, Klampenborg).

 

3. Opening Day (SWE)

Jeg tør ikke spå om hvem af mine tre deltagere der har den bedste chance, og det har allerede for længe siden været aftalt, at min førstejockey Jacob Johansen skulle ride Opening Day. Hun var blot en halv længde bag Darcy i sæsondebuten, og de 1600 meter bliver ikke noget problem for hende. Klart forbedret denne gang. (Bent Olsen, Klampenborg).

 

4. Summertime (DEN)

Hun forbedrer sig fortsat og har det fortræffeligt lige nu. Jeg tror, at stalden får en god Guineasdag.
(Francisco Castro, Jägersro).

 

5. Sarah (DEN)

Hun er kommet fint over sæsondebuten, hvor hun ikke var langt slået. Hun arbejder fint, og hun kommer langt alene på sin ærlighed i så jævnbyrdigt et felt. Jeg ser hende med lige så god chance som de øvrige.
(Tina Mortensen, Odense).

 

6. Clauses Andorra (DEN)

Mowerina Trial kom desværre for tidligt for hende, men det havde jeg regnet med på forhånd. Hun er gået frem med det løb i kroppen og har det fortræffeligt. Der sker ofte store overraskelser i Mowerinaløb, og hun vil gå rigtig godt.
(Brian Wilson, Klampenborg).

 

7. Back In Business (DEN)

Hun skuffede mig meget senest, men har heldigvis taget løbet godt. Hun var foran Summertime i sæsondebuten, og jeg ville ikke starte min hest i løbet, hvis ikke jeg troede på penge. Hun har kapacitet til at gøre sig gældende her, og jeg regner med en langt bedre præstation denne gang. Glad for en præmie.
(Allan Thelix, Klampenborg).

 

8. Phoebe (DEN)

Hun har altid været meget svingende i sine præstationer på grund af hormonforstyrrelser, og hun har startet ret ofte fordi jeg ville give hende noget andet at tænke på. Jeg har nu fået styr på disse hormonforstyrrelser, og hun har ikke været hestegal i tre uger. Formen og humøret er der, og jeg er meget spændt på hende. Hun har ikke været bedre på noget tidspunkt.
(Helle Christensen, Klampenborg).

 

9. Shabby Chic (NOR)

Vandt overlegent på første løbsdag hjemme i Norge, og udvikler sig hver dag i positiv retning. Grunden til at hun ikke har startet siden 12. april er, at der kommer nogle tætte opgaver de kommende uger. Hun går rigtig godt i træning, men det er både første gang hun rejser og første gang på Klampenborg. Vi sigter mod Dansk Derby, og dette er en god anledning til at prøve banen.
(Niels Petersen, Øvrevoll).

 

10. Japonica (SWE)

Hun starter på græs for første gang, hvilket afstamningsmæssigt bør passe. Staldformen er fin.
(Francisco Castro, Jägersro).

 

11. Love Award (DEN)

Har ikke haft et problemfrit forår, da hun har døjet med det ene bagben og har været slettet et par gange. Hun træner virkelig godt, og kan vise et sted sidst i 70'erne, men mangler endnu lidt rutine. Der findes kapacitet til noget stort.
(Søren Jensen, Klampenborg).

 

12. Another One (DEN)

Hun gik virkelig godt i sæsondebuten, hvor hun efter et uheldigt løb bagest i feltet afsluttede stærkt. Der findes stort potentiale i hende, men det er op til bevis her.
(Tine Hansen, Klampenborg).

 

13. Blue Saphire (DEN)

Hun vandt på en god måde i sæsondebuten. Vi sprang helt bevidst Mowerina Trial over, fordi hun er en vågen hoppe der har mange gode opgaver foran sig, og hun er i så god form, at hun ikke behøvede et testløb. Alting ser perfekt ud lige nu.
(Bettina Wilson, Klampenborg).

 

14. Kanthaka (DEN)

Hun er fortsat urutineret efter kun to starter, men hun gik bestemt ikke dårligt sidst mod hingstene i 2000 Guineas Trial. Hun er helt i orden og har Lennart Hammer i sadlen. Det udvendige startspor gør mig ingenting, og jeg er faktisk lidt overtroisk omkring startspor 14, idet jeg både har vundet Derby, Oaks, to gange Stockholms Stora Pris og Golden Mile fra netop dette spor.
(Brian Wilson, Klampenborg).

Tophistorier

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

  Slynget til jorden i søndags i Scandinavian Open med direkte kurs mod Herlev Sygehus, men allerede klar til comeback på fredag. Endnu engang bevises det, at jockeys er skabt af...

Raceweb-360x220-px-april2015 2

Per Bustrup

HK banner-annonce

Internationalt

harkila trappermaster 300x250 DK.jpg

Salgsannoncer

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen
 olsens hestetransport 2015

kentaur 2012

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved