ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

carlras14

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

kentaur 2015

Lanwades Signature Galopsport June15 top

Juniper banner 1

Pramms (Gr.3): Hvem kan slå Premio Loco?

 

 


Tirsdag aften afholdes en af årets bedste væddeløbsdage i Skandinavien. Det foregår på Jägersro i Malmö, hvor der rides om mere end 2,6 millioner svenske kroner i samlede præmier. Dagens absolutte hovedbegivenhed er Pramms Memorial, der i år for første gang rides med Gruppe-3-status. Opgøret er over 1730 meter og har samlet det bedste felt der nogensinde har konkurreret på Jägersro.


pr loco_372621


Den engelske gæst, Chris Wall-trænede Premio Loco, er feltets højest handicappede hest med 97 i skandinavisk formtal, og han kommer direkte fra en sejr i Lingfields Winter Derby (Gr.3) over 2000 meter all-weather. Han er tidligere firedobbelt Gruppe-2-vinder på kontinentet og har to gange været tredje i Gruppe-1-sammenhæng - i henholdsvis Sussex Stakes og Lockinge Stakes, hvor vinderen i begge tilfælde var Coolmores nye avlshingst Canford Cliffs.


Der har aldrig tidligere været en mere meriteret hest til start på Jägersro, og Premio Loco er præstationsmæssigt et godt stykke foran sine otte konkurrenter. Til gengæld har han aldrig tidligere startet på amerikansk dirt track, og det ligner det eneste spørgsmålstegn man kan stille til hestens favoritværdighed.


I feltet findes også franske Nova Valorem, tyske Empire Storm (anden i fjor), norske La Zona (har banerekorden over den aktuelle distance på Jägersro) og Silver Ocean, samt de tidligere Pramms-vindere Luca Brasi (dobbeltvinder) og Peas And Carrots, Let'sgoforit og Highway.


Alcohuaz bliver manges holdepunkt
I det der ligner en umådelig svær V65-omgang, bliver Lennart Reuterskiöld Jr-trænede Alcohuaz sikkert langt de fleste spilleres faste holdepunkt, og supersprinteren ligger også en klasse over sine konkurrenter i  Lanwades Stud Jägersro Sprint (L).


Ligesom ved den overlegne sejr i sæsondebuten er Fredrik Johansson i bøjlerne Alcohuaz, der dog både må slås med de to engelske gæster Fratellino og Judas Jo, tyske Govinda, Bent Olsens Reggae Dancer, norske Match Point og hjemmehåbet Panama Jack.


Direkte spil fra Danmark
Danske Spil udbyder fuldt spilleprogram til Pramms-dagen på Jägersro. Første løb rides 18.20, og der er V65-start kl. 19.08.


Tophistorier

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

  Slynget til jorden i søndags i Scandinavian Open med direkte kurs mod Herlev Sygehus, men allerede klar til comeback på fredag. Endnu engang bevises det, at jockeys er skabt af...

Raceweb-360x220-px-april2015 2

Per Bustrup

HK banner-annonce

Internationalt

harkila trappermaster 300x250 DK.jpg

Salgsannoncer

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen
 olsens hestetransport 2015

kentaur 2012

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved