ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

carlras14

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

kentaur 2015

Lanwades Signature Galopsport June15 top

Juniper banner 1

Tertullus kronede Haugen-trippel i Klampenborg

 

Rune Haugen satte for alvor den skandinaviske hovedsæson i gang, da han lørdag sadlede tre vindere på Klampenborg.


Tertullus 89F2991

 

Kronen på værket var sejren i Dansk Jockey Club (L) med 9-årige Tertullus, der tidligt overtog kommandoen i opgøret og siden kunne vinde overlegent med tre længder til Helle Christensen-trænede Maltho og Bodil Hallencreutz' Gulapa.

 

Fjerdepladsen tilfaldt sidste års vinder af opgøret, Peas And Carrots, mens de sidste præmiepenge gik til den norske tophoppe Grafitti.


Tertullus XC9D9265

 

"Tertullus beviste, at selv om han er blevet ni år gammel og samtidig er blevet avlshingst på Stall NOR, så er han fortsat en absolut elitehest. Nu går vi direkte efter at vinde Stockholms Stora Pris på Täby for tredje år i træk, og siden kommer vi tilbage til Klampenborgs Pokalløb i slutningen af juni", sagde en glad Rune Haugen, der havde førstejockey Rafael Schistl i bøjlerne på Monsun-sønnen.

 

"Men Rafael får nok svært ved at vælge hest i Stockholms Stora Pris, for derhjemme kan Tertullus slet ikke følge med vores 4-årige Tous Prize. Rafa får lov at bestemme hvem han vil ride, og så kan jeg tænke mig at Eduardo Pedroza kommer op fra Tyskland og rider den anden", fortsatte Rune Haugen.

 

Lennart Reuterskiöld Jr var ligeledes fornøjet ovenpå Peas And Carrots' sæsondebut. "Hvordan kan jeg være andet end tilfreds. Vi vidste på forhånd at både banens beskaffenhed og distancen ikke var til hans fordel, og denne start var blot en optakt til Pramms Memorial", lød det fra Jägersros championtræner efter hestens fjerdeplads i Dansk Jockey Club Cup (L).

 

Førstepræmien i opgøret var 75.000 kroner, og Tertullus er nu ikke mange kroner fra at have rundet 2,7 millioner danske kroner i karrierens samlede indtjening.

 

Stald Gurans danskopdrættede Maltho gik sit livs løb på andenpladsen bag Tertullus, og han fik for alvor bevist, at kredsen omkring ham ikke behøver være bange for at møde det bedste Skandinavien har at byde på over milerdistancerne.

 

Bent Olsens tre deltagere, Smokey Storm, Boxing Day og Runaway sluttede alle i det slagne felt, ligesom Søren Jensens St Jean Cap Ferrat og Francisco Castros skandinaviske debutant Verglacial.

 

Reprise: Dansk Jockey Club Cup (L)

 

Resultat: Dansk Jockey Club Cup (L)

 

 

Theoderich 89F3045Lillebror kunne også!

Rune Haugen leverede et vaskeægte hattrick i lørdagens tre sidste løb på Klampenborg. Efter Tertullus' triumf i Dansk Jockey Club Cup (L) kunne hingstens Singspiel-halvbror Theoderich vinde sin karrieres tredje sejr i Täby Handicap over 1600 meter. Det skete med Per-Anders Gråberg på ryggen foran Johan Reuterskiölds Loveinthesand/Elione Chaves, der blev besejret med hals, hvorefter der var tre længder til Majestic Eleven/Lennart Hammer på tredjepladsen.

 

Theoderich blev belønnet med 25.000 kroner i førstepræmie, og han ejes ligesom storebror Tertullus af Stall NOR og Lagulise Racing.

 

Resultat: Täby Handicap

 

 

Gatling-Gun 89F3138


Også lørdagens afsluttende handicap på Klampenborg stod i Rune Haugens tegn. Her vandt den 4-årige Hurricane Run-søn Gatling Gun/Shane Karlsson en kneben sejr foran San Jemeniano/Martin Rodriguez og yderligere en halv længde til velgående Vivaldi/Oliver Wilson.

 

Resultat: Jägersro Handicap

Tophistorier

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

  Slynget til jorden i søndags i Scandinavian Open med direkte kurs mod Herlev Sygehus, men allerede klar til comeback på fredag. Endnu engang bevises det, at jockeys er skabt af...

Raceweb-360x220-px-april2015 2

Per Bustrup

HK banner-annonce

Internationalt

harkila trappermaster 300x250 DK.jpg

Salgsannoncer

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen
 olsens hestetransport 2015

kentaur 2012

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved