Topoverskrifter

ikeyvet 35332

Juniper banner 1

center divider top 2015 1

carlras14

special quest 2015

kahyl 2015

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

Good Girl gik fem uger over tiden, men...

 

De sidste fem uger har været ængstelige for Bechmann, Havemann og Buskop - kredsen bag den fantastiske væddeløbshoppe Good Girl, der havde folingstermin i første halvdel af marts. Fem uger gik Good Girl over tiden - hun var altså i fol i mere end et helt år - men kl. 5 mandag morgen folede hun endelig et stort brunt hingsteføl efter Academy Award på Stutteri Hjortebo.


Good Girl_6

 

"Vi er så lettede. Vi var på Stutteri Hjortebo i påsken, og Good Girl var blevet gigantisk stor. Jeg tænkte, at nu må der snart ske noget, men hun har virkelig ladet vente på sig. Vi blev ringet op i morges og fik fortalt, at hun havde fået et stort, smukt hingsteføl og at det hele var gået perfekt. Det er en fantastisk følelse", fortæller Morten Buskop, der er en af Good Girls delejere. Det var i øvrigt føl nummer 22 der kom til verden på Stutteri Hjortebo i 2012.

 

HM Dronningen_og_Morten_Buskop_1


Morten Buskop var selv med i Kongelogen på Klampenborg den 20. september 2009, efter Mas Media-datteren havde vundet Royal Grand Prix foran en række af de bedste skandinaviskopdrættede milere. En sejr der indbragte 150.000 kroner i førstepræmie og personlig ærespræmieoverrækkelse af Hendes Majestæt Dronningen.

 

"Hendes Majestæt kommenterede under præmieoverrækkelsen, at Good Girl var en stor og utrolig flot fuldblodshest, og at det var fantastisk at det blev en hoppe der vandt det royale opgør. Og så er det jo ekstra morsomt, at hendes første føl kommer til verden netop på Hendes Majestæts fødselsdag den 16. april", fortsætter Morten Buskop.

 

Good Girl startede i alt 20 gange i karrieren og vandt otte sejre. Hun nåede også at runde en million i indtjening, godt hjulpet på vej af storløbssejre som Mowerinaløb, Dianalöpning, Dansk Oaks, Sofierolöpning, Altamiralöpning og Royal Grand Prix. Efter sejren i sidstnævnte opgør blev hun belønnet med et generalhandicap på 85.

 

Good Girl er selv opdrættet på Bechmann Stud af Bechmann Racing og fru Johnny Vang-Lauridsen. Hun er efter en af Skandinaviens mest toneangivende morfædre, Mas Media, og ud af Mowerinaløbsvinderen Working Girl (Shahdji). Working Girl har foruden Good Girl produceret den danske Oaks-vinder Shangri La (Mas Media) og den norske storløbsvinder Nothing To Do (Philidor).

 

Good Girl_3


"Working Girl gik bort i fjor, og Good Girls helsøster Shangri La blev desværre aflivet tidligere i år, så der er ikke meget af denne gode klassiske familie tilbage herhjemme. Derfor sætter vi også ekstra stor pris på Good Girl, og planen er på sigt også, at hendes nyfolede hingst i 2013 skal fremstilles på Dansk Galops Åringsauktion", slutter Morten Buskop, der endnu ikke har talt med resten af kredsen omkring Good Girl om, hvilken hingst den 8-årige danske championhoppe skal tilføres i år.

Tophistorier

Chaves skifter fra Junior til Petersen

Chaves skifter fra Junior til Petersen

  Et opsigtsvækkende jockeyskifte er blevet annonceret i kølvandet på Jägersros sæsonfinale i søndags. Brasilianske Elione Chaves forlader Lennart Reuterskiöld Jr's championstald på Jägersro og fortsætter som førstejockey for Niels Petersen....

Min mening...

Internationalt

galopsport gorebanner 360 250

Blogs & Læserindlæg

Salgsannoncer

HK banner-annonce

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

December 2014
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Samarbejdspartnere

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved