ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

carlras14

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

kentaur 2015

Lanwades Signature Galopsport June15 top

Juniper banner 1

Oliver Wilson-double i Stockholm

De danske ryttere sad på fem af søndagens ni vindere på Täby, og bedst gik det for lærling Oliver Wilson, som hjemtog en double i bøjlerne på Mikael Tjernström-trænede Tycho Tycho (Galileo) og Alex McLarens Major Calloway (Sligo Bay). Også Cathrine Weilby, Jacob Johansen og Anders Bager var først over stregen.


 


Oliver Wilson havde endnu engang fået chancen i bøjlerne på 4-årige Major Calloway, som han tidligere havde vundet med to gange, og det blev alle gode gange tre for sønnen af Bettina og Brian Wilson, der let med 4½ længde kunne henvise Cathrine Weilby og Max W. Friberg til de nærmeste pladser på henholdsvis Prince Hamlet og Nightjar.
Førstepræmien var 40.000 kroner værd for Major Calloway, der ejes af svenske Peter Strandberg. 

Inden sejren med Major Calloway havde Oliver Wilson vundet med totalisatorfavoritten Tycho Tycho - en søn af Galileo i træning hos Mikael Tjernström på Täby. Her måtte Søren Jensen-lærlingen dog kæmpe noget hårdere for sejren mod Alfred City/Danny Patil og Sabre Light/Max Friberg. Sejren blev til slut sikker med en halv længde. De tre første heste gennem mål blev alle redet af lærlinge. 

Cathrine Weilby havde indledt eftermiddagen på Täby ved at vinde på ryggen af den 3-årige danskopdrættede Cat Wind (Final Appearance), der med en længde kunne henvise Mons/Nathalie Mortensen til andenpladsen. Begge heste gav langt over 20 gange indsatsen, og kombspillerne blev belønnet med over 3.800 kroner for en spillet 10'er. Vindende Cat Wind trænes af Jägersros amatørtrænerchampion Peter Jardby og er opdrættet på Stutteri Hjortebo. 

Danmarks største hesteejer, nordjyske Lone Bager, havde også taget turen til Stockholm med flere heste i transporten, og hun fik en sejr med hjem i bagagen da sønnen Anders Bager vandt et klasse-5-handicap på ryggen af den 4-årige hoppe Azzah, som med to længder fik henvist gigantoutsideren Aventurin til andenpladsen. 

Jacob Johansen vandt også en klasse-5-sejr på ryggen af 4-årige Hakuna Matata, og så red brasilianske Rafael De Oliveira ligesom Oliver Wilson en double hjem på ryggen af Silent Alarm og As Brave As You - begge trænet af Catharina Vång.

Tophistorier

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

  Slynget til jorden i søndags i Scandinavian Open med direkte kurs mod Herlev Sygehus, men allerede klar til comeback på fredag. Endnu engang bevises det, at jockeys er skabt af...

Raceweb-360x220-px-april2015 2

Per Bustrup

HK banner-annonce

Internationalt

harkila trappermaster 300x250 DK.jpg

Salgsannoncer

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen
 olsens hestetransport 2015

kentaur 2012

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved