ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

carlras14

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

kentaur 2015

Lanwades Signature Galopsport June15 top

Juniper banner 1

Overlegen Consolation-sejr til One Direction

 

Efter en flot opvisning i DFDS Seaways Derby Consolation blev man efterladt med fornemmelsen af, at Bent Olsen-trænede One Direction havde haft noget at gøre i selve DFDS Seaways Dansk Derby, og delejer Stein Modahl udtrykte sine følelser for sejren som "bittersweet".


One-Direction 89F7500


Helbroderen til den tidligere danske Derbyvinder, Cut Champion, var også helt i sin egen klasse i sit første forsøg over 2400 meter, og med den franske gæstejockey Louis Beuzelin på ryggen, kunne One Direction med mange længder henvise totalisatorfavoritten Imagine/Lennart Hammer til andenpladsen.

 

One Direction, der tidligere på foråret aflagde sin maidentitel over 2200 meter foran den senere Derby Trial-vinder The Black Balsam, havde siden været ude i Dansk 2000 Guineas og senest netop Derby Trial Stakes, hvor han ingen af gangene formåede at kvalificere sig til deltagelse i Derbyet.

 

One Directions sejrstid i Consolation var 2.34,1, hvilket direkte omregnet havde rakt til en femteplads Derbyet, men igen havde man fornemmelsen af, at der var meget mere at finde. Jockey Louis Beuzelin, der også red Bent Olsen-trænede Hanna i søndagens hovedbegivenhed, sagde efter løbet:


"One Direction elskede den bløde bane og rykkede ganske tidligt fra sine konkurrenter. Jeg ville ønske det var ham jeg havde siddet på i Derbyet, men jeg er blevet tilbudt at ride ham igen i det svenske Breeders', hvilket jeg ser meget frem til".

 

Førstepræmien til Stall Inco og Stald Fortyfour var 50.000 kroner.


Også tredjepladsen i opgøret sad Bent Olsen på i form af Don't Lose/Rafael Schistl. Andenhesten gennem mål, Søren Jensens Imagine, var meget positiv på andenpladsen i sin karrieres blot tredje start, og hun kan meget vel udvikle sig til en glimrende Oakshoppe.


REPRISE: DFDS Seaways Derby Consolation


RESULTAT: DFDS Seaways Derby Consolation

Tophistorier

Tre danske danske sejre i Göteborg

Tre danske danske sejre i Göteborg

  Tre dansktrænede heste plettede ved søndags-galoppen på græsset i Göteborg. Karen Grethe Jensen-trænede Haseen åbnede den gode ”rød-hvide” dag med sejr under den nykårede danske mester for kvindelige ryttere, Nanna...

Raceweb-360x220-px-april2015 2

Per Bustrup

HK banner-annonce

Internationalt

harkila trappermaster 300x250 DK.jpg

Salgsannoncer

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen
 olsens hestetransport 2015

kentaur 2012

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved