ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

center divider top 2015 1

carlras14

special quest 2015

kahyl 2015

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

gofs

Lanwades Signature Galopsport top15

Juniper banner 1

The Kicker kan vinde ny klassiker på tirsdag

 

Stald Shakers danske 2000 Guineas-vinder, The Kicker (Binary File), kan på tirsdag føje endnu en klassisk triumf til meritlisten, såfremt han formår at besejre sine 14 konkurrenter i Jockeyklubbens Jubileumslöpning over 1600 meter græs på Täby.

 

The-Kicker Q9E0763


Hanne Bechmann-trænede The Kicker, som atter rides af Lennart Hammer, er ubesejret i årets to første starter hjemme på Klampenborg, men har aldrig tidligere startet på Täbys græs. Det har til gengæld Mikael Tjernström-trænede Buzz Lightyear (High Chaparral), der i fjor slog en stjerneparade af importer i Vinterfavoriternas Pris i Stockholm, og genfinder han denne form, bliver han ikke let at knække.

 

Wido Neuroth har starterklæret den svenske Kriteriumsvinder Cassano (Kheleyf), der skuffede stort i Seaside Navigation Dansk 2000 Guineas senest. Cassano starter også torsdag aften i Lyches Minneløp på Øvrevoll, så det er muligt at få en rettesnor om formen her.

 

Hjemmeholdet består af en række stærke navne som den i år ubesejrede Banditos (Funambule) og dennes staldkammerat Jimmy Mack (Eishin Dunkirk).

 

Søren Jensen og Bent Olsen er hver repræsenteret af en enkelt deltager. Førstnævnte sadler Hovsa (Academy Award), der sæsondebuterede som femte i Seaside Navigation Dansk 2000 Guineas, og Bent Olsen prøver lykken med Gallant File (Binary File), der i sikker stil aflagde maidentitlen på Klampenborg i lørdags.

 

Täby blænder i det hele taget op for en sand perlerække af storløb den 5. juni, og udover Jockeyklubbens Jubileumslöpning rides også hoppernes klassiker, Dianalöpning, Gruppe-3-opgøret Stockholms Stora Pris, Listed-opgørene Täby Vårsprint og Bloomers' Vase, samt bl.a. Consolations til de to klassikere.

 

Download baneprogrammet til Täby den 5. juni her!

Tophistorier

Drømmen, der blev til virkelighed...

Drømmen, der blev til virkelighed...

De gjorde det! Team Volatile med træner Jessica Long, ejerkredsen i Stall Let's Fly - Easy og ikke mindst eminente William Buick gjorde det. Torsdag eftermiddag skød Volatile Amors...

Internationalt

HK banner-annonce

Per Bustrup

Salgsannoncer

galopsport gorebanner 360 250

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved