ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

Overdose 309x110 final

carlras14

special quest 2015

kahyl 2015

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

kentaur 2015

Lanwades Signature Galopsport top15

Juniper banner 1

Anthony fra start til mål i Beierholm Derby Testen

 

Efter to præstationer uden at kunne leve op til favoritværdigheden, var Inge Mette Dejgaard-trænede Anthony knap så betroet i Beierholm Derby Testen over 2200 meter lørdag eftermiddag på Klampenborg. 


Men den langt galopperende Final Appearance-søn fik alligevel i sit ottende forsøg aflagt maidentitlen, og samtidig sikret sig direkte adgang til DFDS Seaways Dansk Derby søndag den 24. juni.

 

For første gang havde den brune vallak Lennart Hammer i bøjlerne, og parret tog omgående hånd om føringen ned mod tribunesvinget. Hammer havde sit at se til for at holde Anthony langs rails, men han formåede undervejs at få hesten til at slappe nogenlunde af på bagsiden.

 

Anthony Q9E0650


Ved indgangen til opløbsstrækningen viste Hanna/Jacob Johansen sig udvendigt for Anthony, mens indvendige Accomplished/Per-Anders Gråberg og Loyal/Elione Chaves blev sendt til tidlige angreb. Også Lake Cooloola/Oliver Wilson forbedrede sig, og Stockholm-gæsten Zen Zansai Zaid/Manuel Martinez øgede tempoet fra sin plads blandt de bageste.

 

Mange sås med chance da feltet havde galopperet 100 meter på den lige bane, men Anthony afværgede alle de gode angreb, og sejrede til slut med en sikker længde før Hanna, der med hals fik henvist Zen Zansai Zaid til tredjepladsen. Herefter fulgte Lake Cooloola og Accomplished.

 

Peas And Carrots' helbror Loyal var løbets skuffelse, idet han ikke formåede at omsætte den gode form fra sin seneste start på Jägersro til Klampenborgs græs. Han sluttede på sidstepladsen i det ni heste store felt.

 

Førstepræmien i Beierholm Derby Testen var 30.000 kroner værd for Lone Kaj-Nielsens Anthony, der på trods af sine otte karrierestarter fortsat virker urutineret og grøn i sin store aktion. Derfor er det ikke utænkeligt, at han kan forbedre sig endnu mere i tiden frem til DFDS Seaways Dansk Derby den 24. juni. Umiddelbart trænger han dog til endnu mere rutine, og selv om Derbybilletten reelt blev sikret denne søndag, kan en start mere inden Derbyet måske være en god idé.

 

REPRISE: Beierholm Derby Testen

 

RESULTAT: Beierholm Derby Testen

Tophistorier

Buick bedst i verdens rigeste væddeløb

Buick bedst i verdens rigeste væddeløb

  William Buick er 27 år, søn af danske Maria og engelske Walter, opvokset i Norge og i dag ét af verdens ypperste jockeynavne. Nå ja, og små fem millioner kroner...

Internationalt

HK banner-annonce

Per Bustrup

Salgsannoncer

galopsport gorebanner 360 250

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen
 olsens hestetransport 2015

kentaur 2012

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved