ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

Overdose 309x110 final

carlras14

special quest 2015

kahyl 2015

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

kentaur 2015

Lanwades Signature Galopsport top15

Juniper banner 1

Det siger de om 2000 Guineas-kandidaterne

 

Galopsport.dk har torsdag formiddag talt med trænerne af søndagens deltagere i årets to første skandinaviske klassikere, Dansk Hesteforsikring Mowerinaløb og Seaside Navigation Dansk 2000 Guineas.


solo 89f0552


Herunder bringes interviews i forbindelse med Seaside Navigation Dansk 2000 Guineas.1. The Kicker (DEN)

Han er kommet godt over sæsondebuten og træner perfekt. Der er vel tre-fire stykker om buddet her, og han er en af dem. Jeg kunne godt have tænkt mig et andet startspor, men forhåbentlig kommer der godt tempo på løbet fra start af. Formen er lige hvor den skal være.

(Hanne Bechmann, Klampenborg)


2. Pro Hunter (DEN)

Forberedelserne er gået problemfrit. 2000 Guineas Trial blev et rent speedopgør, hvilket ikke var til hans fordel, og han skal nok også have længere distance end 1600 meter for at vise sit bedste. Det bliver nok en mindre taktisk affære denne gang, og jeg ser ham med outsiderchance.

(Søren Jensen, Klampenborg).


3. Darcy (DEN)

Han galopperede sig aldrig ud i 2000 Guineas Trial, men gjorde det alligevel godt med topvægt. Denne gang bliver det anderledes, og hvis ikke nogen anden vil sætte tempoet, gør vi det selv. Jeg tror, at vi vinder.

(Francisco Castro, Jägersro).


4. Puyol (DEN)

Vi forsøger, at få en kommentar fra træner Henrik Engblom.


5. Solo (DEN)

Han gjorde det fantastisk i 2000 Guineas Trial, og jeg er utrolig spændt på at se hvor langt han rækker. Han slog The Kicker i fjor, og han er i bedste forfatning forud for dette opgør. Jeg frygter kun Wido Neuroths deltager Cassano.

(Bent Olsen, Klampenborg)


6. Cassano (den)

Jeg besluttede mig i sidste minut for at starter i Dansk 2000 Guineas. Mest af alt for at han kan teste bagsiden før en potentiel start i Dansk Derby. Han vandt let på Jägersro og vil være yderligere forbedret nu.

(Wido Neuroth, Øvrevoll)


7. Nick Nack (DEN)

Han er en høj og spinkel type, der har været sparet i foråret, idet der kommer mange storløb fremover. Han er godt gennemarbejdet og formen er fin, men det er selvfølgelig et hårdt felt at sæsondebutere imod.

(Tine Hansen, Klampenborg).


8. One Direction (DEN)

Han er umiddelbart på for kort distance, men hans helbrødre Cut Champion og Cut Royale vandt netop dette løb, så han bør vel ikke afskrives. Vi valgte at løbe i 2000 Guineas fremfor Derby Testen på grund af den moderate modstand.

(Bent Olsen, Klampenborg).


9. Hovsa (DEN)

Han har været lang tid om at fælde af i foråret. Den ene dag har han arbejdet til at kunne vinde Guineas i sin sæsondebut, den anden dag har det ikke været godt nok til at vinde et maidenløb. Kapaciteten er der uden tvivl, men det hele afhænger af hans humør på dagen.

(Søren Jensen, Klampenborg).

Tophistorier

Buick bedst i verdens rigeste væddeløb

Buick bedst i verdens rigeste væddeløb

  William Buick er 27 år, søn af danske Maria og engelske Walter, opvokset i Norge og i dag ét af verdens ypperste jockeynavne. Nå ja, og små fem millioner kroner...

Internationalt

HK banner-annonce

Per Bustrup

Salgsannoncer

galopsport gorebanner 360 250

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen
 olsens hestetransport 2015

kentaur 2012

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved