ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

carlras14

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

kentaur 2015

Lanwades Signature Galopsport June15 top

Juniper banner 1

"Uden uheld vinder han naturligvis på lørdag"

 

Klampenborgs championtræner Bent Olsen er naturligvis opsat på revanche på lørdagens Irish Day i Klampenborg. Han måtte nemlig gå igennem den seneste løbsdag uden besøg i den "rigtige" side af vindercirkelen, men det skal der allerede i den kommende lørdags første opgør rettes op på.

 

I The Irish Rover 2000 Guineas Trial over 1600 meter sadler Olsen nemlig den nye irske import East Meets West (Dansili - Minkova v. Sadler's Wells), der her får sin første start i Skandinavien ovenpå en 2-årssæson hos Aidan O'Brien på Ballydoyle i Irland.


Hingsten startede fem gange som 2-årig. Samtlige gange over 1400 meter, og det resulterede i en enkelt sejr på Dundalks all-weather bane, samt en yderst uheldig tredjeplads i et Listed opgør på Tipperary.


east meets_west_5656

 

Olsen købte selv den brune hingst for 70,000 guineas - svarende til i nærheden af trekvart million danske kroner - på Tattersalls Horses in Training Sale i oktober. Bag Bent Olsen stod svenske Lasse Sjönull, som året forinden på samme salg købte Dingle View for 80,000 guineas.

 

Bent Olsen lod også Dingle View sæsondebutere på Irish Day i 2011, hvor hun ganske enkelt vandt Goffs 1000 Guineas Trial under Jacob Johansen. På lørdag er det East Meets Wests tur til at sæsondebutere i Stall Cambres farver, og Bent Olsen stråler af selvtillid forud for starten:

 

"Han er en pragtfuld hest, som jeg er helt sikker på vil gå direkte ind i den skandinaviske elite. Både blandt sine jævnaldrene og blandt de ældre heste. Vi har hidtil ikke bedt ham om det store i træning, men han har gjort alting perfekt og er klar til sin sæsondebut".

 

east meets_west_5643


East Meets West er ligesom Bent Olsens tidligere tophest Dan Tucket efter Danehill-sønnen Dansili, og planerne er stort set også identiske.

 

"Dan Tucket vandt selv 2000 Guineas Trial. Siden sejrede han i Jyllandsløb og Norsk 2000 Guineas, var tredje i Scandinavian Open mod Skandinaviens bedste ældre heste og sluttede af med at vinde Norsk St. Leger. Det var på distancer mellem 1600 og 2800 meter", forklarer Bent Olsen og fortsætter:

 

"Vi har planlagt stort set samme program for East Meets West. Efter starten på lørdag går han direkte til Jyllandsløbet i Århus, og derefter til Norsk 2000 Guineas. Sidenhen er det planen at han skal spise kirsebær med de store i både Scandinavian Open og Stockholm Cup".

 

Bent Olsen vil, ligesom langt de fleste spillere, blive overrasket, såfremt det ikke lykkes East Meets West at besejre Darcy, Kanthaka, Pro Hunter og staldkammeraten Solo i The Irish Rover 2000 Guineas Trial, men skal han pege på noget der kan fælde ham, er det hestens manglende kendskab til græsset.

 

"Han har aldrig tidligere galopperet på Klampenborgs græs, og det kan naturligvis koste nogle længder undervejs. Både Darcy, Kanthaka og Pro Hunter har løb i kroppen, men jeg er ikke nervøs for at East Meets West skal mangle kondition eller fart. Han har arbejdet strålende sammen med jævnaldrene Jubilance, og lige nu virker han en tand skarpere. Intet er sikkert i væddeløb, men uden uheld vinder han naturligvis på lørdag. Jeg er lige så sikker på ham, som jeg var på Dingle View i fjor", slutter Bent Olsen om East Meets West.

 

Se baneprogrammet GALOPPEN til Klampenborgs Irish Day her!

Tophistorier

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

  Slynget til jorden i søndags i Scandinavian Open med direkte kurs mod Herlev Sygehus, men allerede klar til comeback på fredag. Endnu engang bevises det, at jockeys er skabt af...

Raceweb-360x220-px-april2015 2

Per Bustrup

HK banner-annonce

Internationalt

harkila trappermaster 300x250 DK.jpg

Salgsannoncer

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen
 olsens hestetransport 2015

kentaur 2012

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved