ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

carlras14

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

kentaur 2015

Lanwades Signature Galopsport June15 top

Juniper banner 1

Mowerinaløb første store mål for Honeymoon

 

I 2008 stod Birgitte Nielsen bag Mowerinaløbsvinderen Sydney, og her fire år senere har Århus-træneren igen et rigtig stærkt kort på hånden i form af Elkær Stutteris veltrukne hoppe Honeymoon (Desert Prince - Matchmaker v. Funambule), der lørdag eftermiddag debuterede med sejr i årets første udgave af iKeyVet 3-års Maiden Serien over 1400 meter på Klampenborg.


honeymoon 34736

 

Efter at have henrykket det tidligt fremmødte publikum på Jyllandsløbsdagen i fjor, hvor hun i sit prøveløb gjorde let proces som en ægte klassehest, har Honeymoon længe været et varmt samtaleemne. Hun var således også spået en stor 2-årssæson, men da hun løb ind i nogle småproblemer efter prøveløbet, valgte hendes ejer og opdrætter - Elkær Stutteri - at tage hende hjem på ferie og dermed spare hende til den klassiske sæson.

 

Og "all good things to those who wait".

Lørdag eftermiddag fik Honeymoon omsider sin længe ventede debut, og selv om hun løb urutineret i opløbet, sejrede hun til slut ganske sikkert i hænderne på Nicolaj Stott. Andenpladsen gik til Irina Skjødt-trænede Enara/Annelie Hollstenius, der havde fordel af løb i kroppen fra Jägersro, mens Lennart Hammer i sit comeback-ridt var tredje med Road To Glory.

 

Honeymoon er ikke meldt i Dansk Derby, men hun er til gengæld meldt i opgør som Dansk Hesteforsikring Mowerinaløb, Tuborg Jyllandsløb og den svenske Breeders' Trophy serie.

 

"Næste start bliver i Goffs 1000 Guineas Trial den 5. maj, og derefter skal hun ud i Mowerinaløb den 20. maj. Jeg er ovenud tilfreds med hende, for hun har endnu ikke bestilt særlig meget i arbejde, men hendes grundkondition er upåklagelig. Jeg så ikke løbet, fordi jeg var med ovre ved startboksen, men jeg glæder mig til at se reprisen", sagde Birgitte Nielsen, der de senere år har været en faktor der skal regnes med i klassisk sammenhæng på Klampenborg.

 

Ovenpå Sydneys Mowerinasejr i 2009 har Birgitte Nielsen nemlig vundet Dansk St. Leger med Somerville i 2010, mens Fru Heiberg var anden i Dansk Derby 2009, og i fjor var Miss Cooper tredje gennem mål i netop Mowerinaløb.

 

Også Honeymoons jockey Nicolaj Stott var tilfreds ovenpå debutsejren: "Hun levede op til de store forventninger vi har haft til hende, og der vil være stor forbedring i hende næste gang. Hun er ligeså grøn som græsset på banen".

 

Honeymoon er efter Gruppe-1-vinderen Desert Prince (Green Desert) og første afkom ud af hurtige Matchmaker (Funambule), som bl.a. vandt Larch Ærespræmie og Pompøs Cup i sin klassiske sæson, mens hun senere bl.a. var anden bag Funny Legend i Dansk Breeders' Cup.

 

Matchmaker er tilmed halvsøster til Elkær Stutteris superproducer Liberty (Kris), der hidtil har bragt topafkom som High Flyer og Condor.

 

Reprise: Se iKeyVet 3-års Maiden Serien her!

 

Resultat af iKeyVet 3-års Maiden Serien

Tophistorier

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

  Slynget til jorden i søndags i Scandinavian Open med direkte kurs mod Herlev Sygehus, men allerede klar til comeback på fredag. Endnu engang bevises det, at jockeys er skabt af...

Raceweb-360x220-px-april2015 2

Per Bustrup

HK banner-annonce

Internationalt

harkila trappermaster 300x250 DK.jpg

Salgsannoncer

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen
 olsens hestetransport 2015

kentaur 2012

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved