ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

carlras14

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

kentaur 2015

Lanwades Signature Galopsport June15 top

Juniper banner 1

Kim Andersen ny agent for Rafael Schistl

 

 

Danmarks mangfoldige championjockey, Kim Andersen, der sidste sæson lagde støvlerne på hylden ovenpå en lang og glorværdig rytterkarriere, er godt i gang med at uddanne sig til professionel hestetandrasper, men samtidig fortsætter han sit yrke indenfor galopsporten med et bijob som jockeyagent for brasilianske Rafael Schistl.
 
Kim-Andersen-3428-L

"Jeg lagde allerede mærke til Rafael, da han for nogle år siden kom til Norge, og undrede mig over, at han fik så få chancer. De seneste år er han for alvor lyst op, og jeg kan se en stor fremtid for ham i Skandinavien. Han er dog fortsat meget ung, og det vigtigste for ham nu er, at han kan blive hjulpet på vej af en person med lang erfaring fra den skandinaviske væddeløbsverden", siger Kim Andersen til galopsport.dk.
 
Og erfaring kan Schistl uden tvivl få fra sin nye "mentor", som selv har været indbegrebet af disciplin, hårdt arbejde og pålidelighed igennem mere end 25 år på toppen. "Ingen i Skandinavien kan være i tvivl om Rafaels evner i en saddel, men i kraft af hans unge alder har der været nogle episoder undervejs som vi nu skal have rettet op på. Jeg har selv kun vejet forkert tilbage en enkelt gang tidligere i karrieren. Det var i min tid hos Franz Nutz, hvor jeg på Derbydagen blev diskvalificeret for en femteplads i Derby Consolation. Nutz fik efterfølgende gjort det helt klart, at det aldrig skulle ske igen - det gjorde det heller ikke, og det skal heller ikke ske igen for Rafael", fortsætter Kim Andersen, som med indgangen til den nye sæson for første gang er tilbage på telefonen og i dialog med Skandinaviens trænere.

Rafael-Schistl-0650-L
 
"Rafael har skrevet kontrakt som førstejockey for Rune Haugen i Norge. Derudover rider han som andenjockey for Francisco Castro, og vi påbegynder ligeledes et samarbejde med Bent Olsen på Klampenborg", siger Kim Andersen, der let kunne have udvidet sin agent-forretning med fire eller fem øvrige ryttere. "Men det ønsker jeg ikke. Jeg har lovet Rafael at koncentrere mig 100% om ham, og grundlaget for min beslutning om at blive hans agent er, at jeg kan se en fremtidig skandinavisk championjockey i ham. Det er det vi skal arbejde frem imod", slutter det danske unikum.

 

Tophistorier

Tre danske danske sejre i Göteborg

Tre danske danske sejre i Göteborg

  Tre dansktrænede heste plettede ved søndags-galoppen på græsset i Göteborg. Karen Grethe Jensen-trænede Haseen åbnede den gode ”rød-hvide” dag med sejr under den nykårede danske mester for kvindelige ryttere, Nanna...

Raceweb-360x220-px-april2015 2

Per Bustrup

HK banner-annonce

Internationalt

harkila trappermaster 300x250 DK.jpg

Salgsannoncer

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen
 olsens hestetransport 2015

kentaur 2012

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved