ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

Overdose 309x110 final

carlras14

special quest 2015

kahyl 2015

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

gofs

Lanwades Signature Galopsport top15

Juniper banner 1

Primatico til Stutteri Poulsensminde

 

Stutteri Poulsensminde, beliggende 30 kilometer syd for Aalborg, har igennem det seneste årti haft opstaldet avlshingste som Palatal, Cajun Cadet og senest Bosun's Watch.


I år bliver det Danzig-sønnen Primaticos tur til at stå til avlsrådighed på stutteriet, og hingsten skal bl.a. bedække superproduceren Skee The Feen (Viking) og dennes vindende datter Fine Paladine (Palatal).

 

primatico 3645323


"Vi har netop her til morgen indgået aftale med Berner Olsen om at få Primatico opstaldet i resten af bedækningssæsonen. Vi har selv tre hopper han kommer til at bedække i form af Skee The Feen, Fine Paladine og Honours Even", fortæller Lisbeth Christensen til galopsport.dk.

 

Skee The Feen, der tidligere har produceret topheste som Gruppe-3-vinderen Hovman, den norske Derby-vinder Lights Out og den danske St. Leger-vinder Superman, har haft problemer med at komme i fol de to seneste år, men hun skal prøves igen med Primatico. Hendes datter Fine Paladine, der er helsøster til førnævnte Superman, skal ligeledes samme vej. Hun har i år fået et hoppeføl efter Bosun's Watch (Singspiel).

 

Primatico (Danzig - Primevere v. Irish River), der selv er trekvartbror i blod til Gruppe-1-hingst Priolo, er siden han kom til Skandinavien blevet far til en række virkelig gode afkom - den bedste har uden tvivl været The Pirate med et maxhandicap på 91, men også de to helsøstre Belle Blanche og Belvedere, samt provinsstjernerne Justthetwoofus og Classic Line har været med til at tegne den 15-årige hingsts navn med store bogstaver.

Tophistorier

Galleri: Klampenborgs Award-vindere

Galleri: Klampenborgs Award-vindere

  Klampenborg Galopselskabs nye "herredouble" satte ikke en hov forkert ved den vellykkede awardsfest lørdag aften. Alt spillede efter musikken og tidsplanen holdt med den sidste kåring afviklet klokken 22.00.       Maden var...

Internationalt

HK banner-annonce

Per Bustrup

Salgsannoncer

galopsport gorebanner 360 250

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved