ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

carlras14

gofs

seeland fall_2013

mingun logo 2014

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

kentaur 2015

lanwades 3726

Juniper banner 1

Black Caviar i Goodwood Stakes (Gr.1) 12. maj

 

Black Caviars australske træner, Peter Moody, bekræftede onsdag, at mirakelsprinteren med de danske aner bliver matchet imod en start i Goodwood Stakes (Gr.1) den 12. maj på Morphetville.

 

Der er fortsat en mulighed for, at den ubesejrede verdensstjerne får et opvarmningsløb i Sportingbet Classic (Gr.1) den 29. april, men det er endnu ikke besluttet om Moody og Black Caviars ejere vælger dette. Til den australske webside racingandsports.com.au siger Peter Moody:

 

"Hun arbejder på tirsdag morgen på Caulfield, og hun bliver definitivt matchet mod en start i Goodwood. Der står kun tilbage at beslutte om hun også skal have chancen i Sportingbet Classic".

 

Efter løbene i Morphetville, hvor Black Caviar skal forsøge at slå den eksisterende australske rekord på 20 sejre i træk, bliver Black Caviar transporteret til England, hvor forberedelserne begynder til sommerens to store britiske sprintopgør - The Diamond Jubilee (Gr.1) på Royal Ascot den 23. juni og July Cup (Gr.1) i Newmarket den 14. juli.


Black Caviars fjerdemor er den på Stutteri Nippon opdrættede Love Song, som i 1979 vandt Dansk Oaks på Klampenborg under Ole Larsen, inden hun blev eksporteret til Australien. Black Caviars mor, mormor og tredjemor fik de "skandinavisk klingende" navne Helsinge, Scandinavia og Song Of Norway. Sidstnævnte angiveligt fordi man i Australien troede, at Danmark var Norges hovedstad.

Tophistorier

Tre danske danske sejre i Göteborg

Tre danske danske sejre i Göteborg

  Tre dansktrænede heste plettede ved søndags-galoppen på græsset i Göteborg. Karen Grethe Jensen-trænede Haseen åbnede den gode ”rød-hvide” dag med sejr under den nykårede danske mester for kvindelige ryttere, Nanna...

Raceweb-360x220-px-april2015 2

Per Bustrup

HK banner-annonce

Internationalt

harkila trappermaster 300x250 DK.jpg

Salgsannoncer

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen

kentaur 2012

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved