ikeyvet 35332

hk entreprise 2015 1

carlras14

seeland fall_2013

mingun logo 2014

ravdansen 2014 top 15

appel au maitre 2015 small

reverdy shop 2014

kentaur 2015

Lanwades Signature Galopsport June15 top

Juniper banner 1

Startspor 14 til Game On Dude i World Cup'en

 

Holdet bag So You Think - forhåndsfavoritten til lørdagens Dubai World Cup (Gr.1) på Meydan - kunne onsdag aften se sejren i verdens rigeste væddeløb rykke en tand nærmere, efter High Chaparral-sønnen trak nummer fire ved den officielle startsporslodtrækning.

 

Den Aidan O'Brien-trænede hingst, der får trænersønnen Joseph i sadlen, møder 13 konkurrenter i kampen om en samlet præmiesum på 10 millioner US$, hvoraf de seks millioner tilfalder vinderen.

 

"Jeg havde Aidan O'Brien med på telefonen under lodtrækningen, og han valgte startposition nummer fire, så jeg går ud fra at vi er tilfredse", sagde Coolmore-repræsentanten Keith Dalton umiddelbart efter lodtrækningen.

 

Anderledes ser det ud for den amerikanske deltager, Game On Dude, der fik det yderste startspor 14. Game On Dude, der på lørdag rides af Chantal Sutherland og trænes af sygdomsramte Bob Baffert, fik alligevel positive ord med på vejen af sin delejer Bernie Schiappa: "En perfekt position. Lanni (parthaver i Game On Dude der gik bort sidste år) blev født den 14. marts, så 14 er et specielt nummer for os. Det er perfekt. Det udvendige spor er fint med mig. Jeg kan ikke gentage hvad Bob Baffert sagde i telefonen".


chantal sutherland_36352

 

Chantal Sutherland, der onsdag morgen tiltrak sig stor medieopmærksomhed da hun for første gang red Game On Dude rundt på Meydan iført kridhvide jeans og pink beskyttelsesvest, var mere teknisk i sin kommentar: "Det er fint. Hvad end der sker, skal jeg nok tage mig af det. Han har tendens til at springe langsomt ud af boksen, og hvis det sker på lørdag, kunne vi få problemer med at ligge indvendigt, så en udvendigt startposition giver os flere muligheder".

 

Her er de umiddelbare reaktioner fra de øvrige World Cup-deltagere ovenpå lodtrækningen:

 

"Der var kun spor 1 og 14 tilbage da det blev vores tur, og vi foretrak at være indvendigt".
Yusuf Al Sayegh, Master Of Hounds - spor 1.

"Jeg ønskede allerhelst en plads i midten af feltet, men de pladser var taget på forhåndd. Da jeg stod på scenen skulle jeg beslutte mig mellem nummer 2 og 9, og jeg valgte nummer 2. Hesten har gjort det godt fra indvendige startspor derhjemme, så det er okay".
Hideaki Fujiwara, Eishin Flash - spor 2. 

 

"Jeg havde foretrukket at være mere mod midten, men jeg synes nummer tre er rigtig godt. Jeg tror du er bedre stillet indvendigt end udvendigt."
Werner Heinz, Zazou - spor 3.

"Jeg er rigtig glad for startsporet. Vi er lige ved siden af So You Think og jeg har Master Of Hounds indvendigt for mig, så de to heste burde holde mig ude af problemer."
 Olivier Peslier, Zazou - spor 3.

"Det var et ideelt startspor. Ikke for langt indvendigt. Lige præcis hvad jeg ønskede at trække."
Ken Kozaki, Smart Falcon - spor 5.

"Vi ønskede os en position mellem nummer 4 og 7, så jeg var glad for at nummer 6 var ledigt."
Ahmad Al Falasi, Planteur - spor 6.

"Det er lige midt i feltet. Hun får et godt overblik over hele feltet derfra og nummer 7 har været vores lykkenummer. Vi ville elske at se hende vinde. Grunden til at vi er her er for at se hende vinde. Jeg kan ikke spå om udfaldet, en hun har det rigtig godt - godt nok til at vinde et løb som dette".
Bill Mott, Royal Delta - spor 7.

"Vi talte med samtlige vore ryttere i løbet, og de følte at startspor 8 og opefter er stedet at være placeret fra start. Det kan blive meget tæt indvendigt i banen, især hvis tempoet er lavt. Pacen ser ud til at skulle blive lagt af Game On Dude fra boks 14, hvilket bør passe os. Montoresso kan sidde midt i feltet og altid afslutte sine løb godt."
Simon Crisford, Monterosso - spor 8.

"Startsporet er godt. Forhåbentlig kan han komme godt af sted og ligge midt i feltet undervejs. Han har ikke det bedste "turn-of-foot", så planen er at ligge lige bagved pacen og angribe på vej ud af svinget".
Doug Watson, Silver Pond - spor 9.

 

"Nummer 10 er hvad jeg ønskede mig, for så kan vi holde øje med de øvrige deltagere indvendigt for os."
Koji Maeda, Transcend - spor 10.

"Vi vil hellere ligge udvendigt end langs rækværket. Capponi har brug for en placering fremme i feltet for at undgå problemer undervejs. Han er bedst når han kan starte sit angreb tidligt, og det bør startsporet give ham chancen for. Spørgsmålet er om han er god nok, men jockey Ahmed Ajtebi har gjort det fortræffeligt med hesten, og han fortjener chancen".
Simon Crisford, Capponi - spor 11.

"Jeg talte med Frankie Dettori før lodtrækningen og han ønskede et sted mellem spor 8 og 12 for Prince Bishop, så jeg er glad for at vi fik nummer 12. Jeg vil have ham til at slappe af og være glad, så det er bedst for ham at være udvendigt. Mendip er også bedst udvendigt fra og jeg er ligeledes tilfreds med hans position. Prince Bishop vil sikkert blive redet bagfra, Mendip skal sidde lidt længere fremme. De leverede begge deres sidste stykke arbejde for tre dage siden, og det gik godt - så nu mangler vi kun løbet".
Saeed bin Suroor, Prince Bishop - spor 12 - og Mendip - spor 13. 

Tophistorier

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

Oliver klar til lyn-comeback i Hamborg

  Slynget til jorden i søndags i Scandinavian Open med direkte kurs mod Herlev Sygehus, men allerede klar til comeback på fredag. Endnu engang bevises det, at jockeys er skabt af...

Raceweb-360x220-px-april2015 2

Per Bustrup

HK banner-annonce

Internationalt

harkila trappermaster 300x250 DK.jpg

Salgsannoncer

Skandinavien

Avl & Auktioner

york stud_slide_medium

Følg Galopsport.dk

 

follow facebookfollow twitter

Samarbejdspartnere

go go gadget 2014

Harkila logo galopsport

inco logo_web_26363

carl ras_logo_175px

BannerHotelFortunen
 olsens hestetransport 2015

kentaur 2012

goffs 2015

lanwards

raceweb-mini-logo

 

Copyright ® 2010 ScandinavianRaceweb.com
All Rights Reserved