DERBY MENU
Sidste nyt
Derbyfeltet
Derby Barometer
Derby Galla
Morgengalop
Derbyvindere
Derbyets historie
Løst & Fast om Derby
Væddeløb på Derby Dag
Spil på Derby Dag
Underholdning
Mad og Drikke
Hattekonkurrence
Billetter
Program
Derby på TV
Plan over Galopbanen
Kontakt Galopbanen
Om COLEXON Energy AG

Velkommen til COLEXON Energy Dansk Derby 2009

Derby - galopsæsonens højdepunkt både her og i alle andre lande.

Derby - et forjættende ord, der fra fuldblodssporten er hentet til mange andre sportsgrene, som et kvalitetssymbol - en indikation af det særlige, det store - og det festlige!

Hvad er det der gør Derby til noget helt specielt?
Det er umuligt at forklare. Naturligvis taler Derby i første række til de mennesker, der til daglig færdes i fuldblodssportens festlige og farverige verden, men for millioner af mennesker verden over er Derbyet blevet til noget magisk. En begivenhed, der står som sommerens højdepunkt.

Intet løb kommer på højde med Derbyet. Det er det løb ejere, trænere, jockeys og opdrættere allerhelst vil vinde, og fuldblodsverdenen er fuld af historier om mennesker der har ofret millioner af kroner på at få en Derbyvinder - og også om dem, der har ofret formuer forgæves.

Hvad kræves der for at bliver Derbyvinder?
Først og fremmest naturligvis, at hesten er den bedste på dagen, at den har temperament til at stå en Derbyforberedelses strabadser igennem, at den har evne på distancen samt den nødvendige hurtighed til slut. Har den disse egenskaber, kan den blive Derbyvinder.

På papiret ser det måske ret let ud, men bag hver af de heste, der går til start i Colexon Dansk Derby ligger træneres, jockeys og staldfolks hårde og krævende arbejde for lige netop at have deres kandidat klar til minuttet.

- Søndag den 28. juni får dette års Derbykandidater den absolut eneste mulighed for at blive Dansk Derbyvinder - og kun én hest skriver sig ind i historien som vinder af det 99. Danske Derby i Klampenborg. Årets største galopdag står for døren!

Rigtig god fornøjelse!

Alexander Elsass & Filip Zwicky
Scandinavian Raceweb

COLEXON Energy Dansk Derby - Søndag 28. juni 12.30, Klampenborg Galopbane