Senest opdateret:
24. marts 2006
kl. 23:52
Nyheder Artikler Resultater Referater Debatforum Køb & Salg Guide Sæsonplan Links Kontakt


Sheiken, vægttab og den
Høje Lyse Japaner- Af Anonym (Dubai)


Dagen derpå, ja De må undskylde, men at være rejsende i underholdning, eller ihvertfald at undersøge nye underholdningstiltag kan være krævende. For eksempel, så kan en lang arabisk nat med Sheik Mohammed til bords godt kræve sin mand. Jeg mener, han har både folk til at spise og drikke for sig. Så selvfølgelig gik jeg under bordet først. – Men nu er jeg frisk, og det er selvfølgelig fordi at i dag er det søndag, nej det er fredag, men hernede leger de søndag allerede om fredagen, hvilket engentlig betyder at onsdagen hernede er det vi kalder lille fredag. Denne søndag vil jeg benytte til at rengøre mig selv åndeligt, såvel som fysisk (læs Pool-praying).

Jeg tror min teori holder stik. Med en middeltemperatur på 23 grader og store mængder mad (som en god middag på Taarbæk Kro) er det alligevel lykkedes mig at gå 253,44 gram ned i vægt på bare fire dage. Det vil med simpel hovedregning betyde, at hvis jeg først skal komme hjem, når jeg har nået min ideal vægt, kan De hente mig i lufthavnen til sæsonpræmieren 2008, og hvem lider ikke gerne for skønheden. Der er selvfølgelig flere ting som kan reducere tidsforløbet væsentligt: Når man hernede beder om en petit four så får man petit seven, så selv sprogbarieren har altså en vægtforøgende virkning, samtidig med at månederne juni, juli og august er dobbelt så varme som nu, hvilket altså vil give et endnu større vægttab. Her kan det være at jeg skal be’ om assistance udefra til den udregning – hvad laver de egentlig inde på DMI, når de ikke engang kan sørge for lidt forår i Danmark.

Jeg benyttede lejligheden i går aftes til at sludre lidt med Sheik Mohamed, som stadig hårnakket hævdede at Electrocutionist ville vinde Dubai World Cup. Her måtte jeg altså indskyde at Karsten Bønsdorf ikke så få gange har haft ret i at 7’eren altid er god, i dette tilfælde Brass Hat, hvilket også blev bekræftet af flere journalister (godt nok også fra USA). Det var alt i alt en meget hyggelig samtale, hvor vi blandt andet kom ind på arkitekturen (hvem sagde verdensmand) og Sheiken var selvfølgelig stolt af de høje huse: Emirates Towers, Burj Al Arab (Burj betyder tårn) og det nye planlagte Burj Dubai, som vil blive verdens højeste hus. Jeg prøvede at forklare lidt om Burj SAS Hotel, Burj Høje Gladsaxe og Burj Bellahøj, men det var åbenbart ikke en arkitekttur som var blevet studeret endnu.

Herover skulle vi bringe et foto af mødet mellem blog-skribenten og Sheikh Mohammed, men Sara Slot var ikke for snu med sit kamera.
Foto : Nej, ikke denne gang.

I aften kl. 20:59 er det sidste chance for at deltage i Godolphin Seven Stars (7 at følge) og her er et lille tip fra The Horse’s Mouth: husk Narvik i The Street Cry Barn som har startet en enkelt gang med sejr til følge - 98p og engagement i 2000 Guineas og Derby, hvad mere kan man forlange?

Imorgen, lørdag, er World Cup-dag og skal man tro snakken i presserummet så skal man spille Thors Echo (7/1) i sprintløbet Golden Shaheen (Gr.1). I selve dagens hovedløb Dubai World Cup er der tre favoritter der skiller sig ud - Eletrocutionist (evens), Kane Hekili (9/2) fra Japan og Brass Hat (11/2) - mine penge ligger hos Kane Hekili (9/2), simpelthen fordi at de heste der blev slået af Eletrocutionist i sidste start ikke ville have form og styrke til kunne blande sig i dette selskab.

Med venlig hilsen

Den høje lyse Japaner